Om os


Vi startede vores firma med en passion for biler og en vision om at lave performance dele, som kunne give både os selv og andre entusiaster en forbedret køreoplevelse. Vi ønskede at dele vores ekspertise og erfaring med andre, og derfor blev vores firma grundlagt. Vores produkter er designet og produceret i Danmark med omhu og præcision for at sikre den højeste kvalitet og ydeevne til fornuftige penge. Derfor kan vi også konkurrere med de udenlandske virksomheder. I begyndelsen har vi fokus på BMW E30 serien, men er ikke bleg for at udvikle dele til andre biler.

Vi er stolte af at kunne tilbyde performancedele, som er resultatet af vores egen kærlighed til biler. Vi dedikeret til at skabe produkter, der kan forbedre både ydeevne og køreglæde. Der er høj passion omkring vores arbejde og vi er altid på udkig efter nye måder at forbedre vores produkter.

Hvis du vil vide mere om Holcom, er du velkommen til at besøge vores sociale medier eller kontakte os.

Vores produkter er ikke godkendt til brug på offentlige veje eller gader, og kan kun lovligt anvendes efter godkendelse fra en tredjeparts myndighed eller hvis de kun benyttes til banebrug i overensstemmelse med bane-reglementet. Vi fraskriver os ethvert ansvar for enhver skade eller ansvar, som kan opstå som følge af brugen af vores produkter på offentlige veje eller gader eller i strid med gældende lovgivning og regler.

Om os - Holcom - Spjældhuse - BMW E30

Specielle behov eller spørgsmål?


Har du specielle behov eller blot et spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning til dig.